Наскільки Samsung Galaxy Watch 7 захищені від води

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung Galaxy Watch 7 отримали сертифікацію за стандартом IP68, що забезпечує захист від пилу та води. За даними Міжнародної електротехнічної комісії (IEC), яка надає рейтинг Ingress Protection або IP споживчим пристроям, Galaxy Watch 7 можуть витримувати занурення у воду на глибину до 5 метрів протягом 30 хвилин.

Реклама

Важливо відзначити, що рейтинги IP базуються на ідеальних умов

Samsung Galaxy Watch 7 отримали сертифікацію за стандартом IP68, що забезпечує захист від пилу та води. Згідно з даними Міжнародної електротехнічної комісії (IEC), яка надає рейтинг Ingress Protection або IP, ці годинники можуть витримати занурення у воду на глибину до 5 метрів протягом 30 хвилин.

Проте важливо розуміти, що рейтинги IP враховують лише ідеальні умови тестування у контрольованому лабораторному середовищі. Це означає, що тестування проводиться з використанням прісної води, а не природних джерел чи води з басейну. Хлор у басейнах або солі з морської води не враховуються у цих рейтингах і можуть завдати серйозної шкоди Galaxy Watch 7 або іншим пристроям з аналогічними рейтингами.

Реклама

Після купання чи душу обов’язково очистіть свої Galaxy Watch 7

Рейтинги IP класифікують пристрій як водонепроникний, але це не означає, що він не може бути пошкоджений водою. Гарантія не поширюється на будь-які пошкодження чи несправності, пов’язані з водою. Тому, якщо ви використовуєте Galaxy Watch 7 біля води, будьте обережні щодо тривалості їхнього перебування у вологому стані. Ви можете носити Galaxy Watch 7 під час швидкого душу, але уникайте їхнього тривалого контакту з гарячою водою або паром, наприклад, у сауні. Висока температура може вплинути на внутрішні компоненти та викликати висип або навіть пухирі на зап’ястку.

Для запобігання помилкам під водою, використовуйте функцію блокування від води в Galaxy Watch 7. Коли ця функція увімкнена, годинник видає шиплячий звук, що допомагає витіснити краплі води, які можуть застрягти в решітці динаміка, запобігаючи корозії від вологи.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ