Logitech анонсувала нову ультрапортативну бездротову клавіатуру Keys-To-Go 2

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Logitech представила Keys-To-Go 2, ультрапортативну бездротову Bluetooth клавіатуру для планшетів, мобільних пристроїв та ноутбуків, повідомляє TechPowerUp. Тонка і легка конструкція робить клавіатуру зручною для транспортування, вбудована кришка забезпечує захист від пошкоджень і забруднень. У продажу з’являться варіанти Keys-To-Go 2 у бузковому (Lilac), блідо-сірому (Pale Grey) та графітовому (Graphite) кольорах з двома різними розкладками: універсальною (Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS та macOS) та спеціальною для пристроїв Apple (iPadOS, iOS та macOS).

Реклама

Покупцям, яких цікавлять питання екології, буде приємно знати, що у Keys-To-Go2 присутні деталі з переробленого пластику: 36% у клавіатурах блідо-сірого та графітового кольору, 33% у клавіатурі бузкового кольору. Крім цього, при виробництві алюмінієвих деталей використовувалися відновлювані джерела енергії, а паперове пакування виробляється з сировини FSC-сертифікованих лісів та інших контрольованих джерел.

За кордоном продажі Keys-To-Go 2 починаються цього місяця, у США рекомендована роздрібна ціна клавіатури становитиме 79,99 доларів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ