Список моделей iPad, які не отримають оновлення до iPadOS 18

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple оголосила про виключення певних моделей планшетів із списку, що підтримуються в 2024 році. Користувачам рекомендується поступово оновлювати ці пристрої на новіші моделі.

Реклама

Раніше ми оприлюднили інформацію від інсайдерів, яка передбачала припинення підтримки для iPad Pro 2017 року в обох діагоналях, а також iPad 6 (2018). Ці прогнози виявилися правильними, і ось список планшетів Apple, які підтримуються iPadOS 18.

  • iPad Pro 2018 та новіший
  • iPad Air 2019 та новіший
  • iPad mini 2019 та новіший
  • iPad 2019 та новіший.

Виходить, що iPad Pro 10,5 (2017), iPad Pro 12,9 (2017) та iPad 6 (2018) вже отримали свій останній великий апдейт у вигляді iPadOS 17 у 2023 році та назавжди залишаться під його керуванням. Що це означає для своїх власників?

Зрозуміло, планшети продовжать працювати, як і раніше, і в найближчі кілька років ви не помітите жодних змін. Однак через деякий час все більше програм перестануть оновлюватися, оскільки Apple постійно вимагає видаляти старі версії iOS та iPadOS з підтримки. Так що найкращим варіантом буде потихеньку підшукати заміну застарілим гаджетам, продавши їх на вторинному ринку, поки цінник на них зовсім не впав. 

Зверніть увагу, що нейромережні нововведення Apple Intelligence працюватимуть тільки на iPad Air та Pro з чіпами Apple Silicon. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: