Xiaomi Smart Band 9 пройшов сертифікацію в сінгапурському IMDA

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви пам’ятаєте, Xiaomi випустила Band 8/8 NFC у квітні минулого року в Китаї, і, схоже, скоро у нас з’явиться його наступник. Нещодавно ми повідомляли, що Band 9/9NFC отримав радіочастотну сертифікацію в Китаї. Під час сертифікації було розкрито номери моделей: “M2345B1” для Band 9 і “M2346B1” для Band 9 з NFC. І ось тепер ми, співробітники The Tech Outlook, помітили Band 9 на сертифікації IMDA з номером моделі “M2345B1”.

Незважаючи на те, що на сертифікаті немає назви, номер моделі присутній, і в одному з попередніх звітів було зроблено висновок, що “M2345B1” належить до Band 9 (Non-NFC). Крім того, пристрій належить до класу пристроїв із низьким енергоспоживанням, а в типі обладнання вказано BLTH (Bluetooth). Я не знайшов жодних подробиць про апаратні характеристики, які можуть бути представлені в цій сертифікації.

На даному етапі зареєстрована тільки версія Band 9 без NFC, однак, схоже, що ми можемо не побачити глобальну версію Band 9 з NFC. Причина мого припущення в тому, що Xiaomi не запустила NFC-версію Band 8 за межами Китаю. Дивлячись на історію Xiaomi Band 8, Xiaomi може залишити NFC-варіант виключно для Китаю. Але мені ще рано гадати, тому я триматиму пальці схрещеними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.