Разом з OnePlus Ace V3 компанія презентує навушники OnePlus Buds V: що про них відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus готується до запуску смартфона OnePlus Ace V3 в Китаї. Дебют телефону відбудеться наступного тижня, і він стане першим пристроєм на базі SoC Snapdragon 7+ Gen 3. Разом з новим телефоном, схоже, бренд також представить на своєму внутрішньому ринку нову пару навушників під назвою OnePlus Buds V.

Ці нові навушники вже доступні для попереднього замовлення в Китаї, їхній силует дражнить своїм дизайном. Судячи з усього, це ребрендинг Oppo Enco Buds 2 Pro, які дебютували в Малайзії ще в січні. Ви можете ознайомитися з характеристиками Oppo Enco Buds 2 Pro, щоб отримати уявлення про те, чого очікувати від OnePlus Buds V.

Технічні характеристики Oppo Enco Buds 2 Pro

Навушники Enco Buds 2 Pro мають витончений напіввкладиш з кутовими силіконовими наконечниками і дужкою, а також захист від пилу і води за стандартом IP55.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для якісного звуку вони оснащені 12,4-мм динамічним драйвером, Dolby Atmos і тюнером Dirac Audio Tuner. Вони оснащені двома мікрофонами та алгоритмами штучного інтелекту, які допомагають зменшити фоновий шум під час дзвінків, з режимом низької затримки 94 мс для ігор. Вони підтримують Bluetooth 5.3 для одночасного підключення до двох пристроїв. Час автономної роботи – до 38 годин з зарядним кейсом і до 8 годин на одному заряді навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.