Користувачі повідомляють про масові блокування Apple ID без пояснення причин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що сьогодні вночі користувачі Apple ID зіткнулися зі все більш поширеним збоєм. Люди пишуть у соціальних мережах, що їх викинуло зі свого Apple ID на кількох пристроях і були змушені скинути пароль, перш ніж знову увійти до системи.

Перша інформація про це з’явилася близько 5 ранку за московським часом. За години, що минули з того часу, проблема отримала значний резонанс у соціальних мережах.

На веб-сторінці « Стан системи » Apple не зазначено, що будь-які з її сервісів мали проблеми. Проте, судячи з повідомлень у соціальних мережах, очевидно, що за лаштунками Apple відбувається щось недобре. Автор цієї статті також безпосередньо зіткнувся з проблемою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Людей викидає зі свого Apple ID на всі пристрої. Якщо ви спробуєте увійти в систему, використовуючи оригінальний пароль, обліковий запис буде заблоковано. Вам потрібно буде скинути пароль, перш ніж ви зможете знову увійти до системи. Схоже, немає пояснення, чому це відбувається.

Чи пов’язано те, що відбувається ввечері, з проблемою шахрайських атак зі скиданням пароля, який триває з різним ступенем масовості вже кілька тижнів, поки неясно.

Крім того, якщо у вас включений захист від крадіжки пристрою, випадковий вихід з Apple ID може стати особливо великим головним болем, якщо ви знаходитесь далеко від довіреного розташування.

Ще одна проблема: якщо ви скинете пароль від Apple ID, усі паролі для конкретних додатків, які ви раніше встановили через iCloud, також будуть скинуті – паролі додатків потрібно буде згенерувати заново.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.