Ґаджети

На виставці MWC Samsung представила Galaxy Watch 6 і технології здорового дому

Share
Час читання: 2 хв.

Виставка Mobile World Congress 2024 у Барселоні ще триває, вона вже стала тріумфом технологічних інновацій і одним із безперечних головних героїв є Samsung. Корейська компанія одразу ж вразила громадськість серією революційних анонсів, здебільшого сфокусованих на штучному інтелекті та на безшовному з’єднанні між пристроями Galaxy.

Одним із головних фокусів стенду Samsung стало представлення серії інструментів Galaxy AI, натхненних новим смартфоном серії Galaxy S24. Ці інструменти, які також були поширені на новий годинник Galaxy Watch 6, покликані поліпшити здоров’я і самопочуття користувачів за рахунок інтелектуального використання даних. Серед функцій штучного інтелекту, присвячених здоров’ю, вирізняється “My Vitality Score” – система, що надає персоналізовану інформацію про здоров’я на основі кількох чинників, включно зі сном, частотою серцевих скорочень, фізичною активністю та мінливістю серцевого ритму.

Плюс до всього, функціональність “Booster Card” здобула визнання завдяки своїй здатності відстежувати заздалегідь визначені цілі здоров’я і надавати корисну інформацію для поліпшення його повсякденного способу життя. Ці функції будуть інтегровані в смарт-годинник Samsung пізніше цього року, запропонувавши користувачам повний і персональний досвід відстеження.

Samsung представила нову серію ноутбуків Galaxy Book 4, яка обіцяє вивести продуктивність на новий рівень. Ці пристрої мають плавний зв’язок з іншими пристроями Galaxy, даючи змогу користувачам легко передавати фото та відео між Galaxy Tab S9, Galaxy S24 і Galaxy Book4 без перешкод. Така інтеграція покликана спростити життя користувачів, дозволивши їм працювати більш ефективно та обмінюватися контентом швидко і легко.

Samsung також продемонструвала, як екосистема SmartThings може перетворити ваше житло на більш здорове та інтелектуальне середовище. Використовуючи SmartThings, користувачі можуть керувати освітленням для оптимізації сну, плануючи його вимкнення або автоматичне ввімкнення на основі ваших звичок. Потім вони можуть налаштувати сповіщення, що нагадують про необхідність прийняти ліки або виконати інші дії, важливі для здоров’я і гарного самопочуття. Таким чином, компанія вкотре демонструє свою прихильність до технологічних інновацій саме в галузі поліпшення повсякденного життя за допомогою інтелектуальних та інтегрованих рішень.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Ювілейні Apple Watch Series X отримають дуже важливу функцію для моніторингу здоров’я

    Напередодні анонсу нових гаджетів Apple, відомий інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що…

    07.09.2024

    Чому важливо ставити смартфон на зарядку при 20-35%

    Багато користувачів заряджають свій мобільний телефон лише після повного розрядження батареї, вважаючи, що це допомагає…

    07.09.2024

    Nothing готує нові навушники Ear (Open)

    На виставці IFA 2024 у Берліні бренд Nothing представив абсолютно новий тип пристроїв — навушники…

    07.09.2024

    Фанат Minecraft дістався краю карти, витративши 7 років реального життя

    Однією з найбільших розваг для фанатів Minecraft є подорож до краю карти, що може займати…

    07.09.2024

    iPhone готується конкурувати з Galaxy у записі 4K та 8K відео

    Нові iPhone від Apple вже на підході, і за чутками, вони отримають кілька унікальних функцій…

    07.09.2024

    Новий витік розкриває тонкий дизайн Samsung Galaxy S25 Ultra

    Очікується, що Samsung представить Galaxy S25 Ultra вже через чотири місяці, і деякі його характеристики…

    07.09.2024