Новини України та Світу

Apple Vision Pro навряд чи отримає значні оновлення до 2027 року

Share

На думку аналітика Apple Мінг-Чі Куо, гарнітурі Vision Pro може знадобитися кілька років, щоб отримати серйозні апаратні оновлення.

“В даний час передбачається, що нові моделі зі значними змінами в специфікації Vision Pro можуть надійти в масове виробництво не раніше 2027 року”, – заявив Куо.

Грунтуючись на останніх перевірках ланцюжка поставок, Куо вважає, що Apple не розпочинала роботу над другим поколінням Vision Pro або нижчою ціновою версією гарнітури з урізаними характеристиками. Проте дослідження та розробки можуть уже вестись.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Куо очікує, що модифікована Vision Pro надійде в масове виробництво наприкінці 2025 – на початку 2026 року, але, за його словами, Apple зосереджена на підвищенні вартості та поліпшенні виробництва, що змушує його вважати, що «користувацький досвід не відрізнятиметься від поточної моделі» . Можливо, про ці зміни навіть не буде оголошено громадськості, окрім потенційного зниження ціни для покупців.

Куо очікує, що Apple випустить Vision Pro в інших країнах до початку WWDC у червні. У США гарнітура з’явилася у продажу на початку цього місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024

    Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

    Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте…

    20.05.2024

    Корпус Samsung Galaxy S25 Ultra отримає новий клас титану

    Це дозволить покращити структурну цілісність топового Samsung Galaxy S наступного покоління. Титан класу Grade 3…

    20.05.2024

    Firefox почне аналізувати пошукові запити користувачів

    Браузер Firefox почав вивчати пошукові запити користувачів. Як пояснили в компанії Mozilla, яка розробляє програму,…

    20.05.2024

    Компанія TCL представила унікальний смартфон, який можна скласти втричі

    Компанія TCL у рамках виставки Display Week 2024 у Каліфорнії представила прототип гнучкого смартфона TCL…

    20.05.2024

    Кабінет міністрів обмежив роботу онлайн-казино

    Кабінет міністрів ухвалив постанову про протидію негативним наслідкам функціонування азартних ігор у мережі Інтернет. Вона…

    20.05.2024