На виставці MWC Samsung представила Galaxy Watch 6 і технології здорового дому

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Виставка Mobile World Congress 2024 у Барселоні ще триває, вона вже стала тріумфом технологічних інновацій і одним із безперечних головних героїв є Samsung. Корейська компанія одразу ж вразила громадськість серією революційних анонсів, здебільшого сфокусованих на штучному інтелекті та на безшовному з’єднанні між пристроями Galaxy.

Реклама

Одним із головних фокусів стенду Samsung стало представлення серії інструментів Galaxy AI, натхненних новим смартфоном серії Galaxy S24. Ці інструменти, які також були поширені на новий годинник Galaxy Watch 6, покликані поліпшити здоров’я і самопочуття користувачів за рахунок інтелектуального використання даних. Серед функцій штучного інтелекту, присвячених здоров’ю, вирізняється “My Vitality Score” – система, що надає персоналізовану інформацію про здоров’я на основі кількох чинників, включно зі сном, частотою серцевих скорочень, фізичною активністю та мінливістю серцевого ритму.

Плюс до всього, функціональність “Booster Card” здобула визнання завдяки своїй здатності відстежувати заздалегідь визначені цілі здоров’я і надавати корисну інформацію для поліпшення його повсякденного способу життя. Ці функції будуть інтегровані в смарт-годинник Samsung пізніше цього року, запропонувавши користувачам повний і персональний досвід відстеження.

Samsung представила нову серію ноутбуків Galaxy Book 4, яка обіцяє вивести продуктивність на новий рівень. Ці пристрої мають плавний зв’язок з іншими пристроями Galaxy, даючи змогу користувачам легко передавати фото та відео між Galaxy Tab S9, Galaxy S24 і Galaxy Book4 без перешкод. Така інтеграція покликана спростити життя користувачів, дозволивши їм працювати більш ефективно та обмінюватися контентом швидко і легко.

Samsung також продемонструвала, як екосистема SmartThings може перетворити ваше житло на більш здорове та інтелектуальне середовище. Використовуючи SmartThings, користувачі можуть керувати освітленням для оптимізації сну, плануючи його вимкнення або автоматичне ввімкнення на основі ваших звичок. Потім вони можуть налаштувати сповіщення, що нагадують про необхідність прийняти ліки або виконати інші дії, важливі для здоров’я і гарного самопочуття. Таким чином, компанія вкотре демонструє свою прихильність до технологічних інновацій саме в галузі поліпшення повсякденного життя за допомогою інтелектуальних та інтегрованих рішень.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: