В мережі показали прототип зарядного пристрою MagSafe розроблений у 2010 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні в мережі з’явилися зображення, які нібито показують оригінальну версію зарядного пристрою MagSafe від Apple, і дають змогу поглянути на те, як компанія задумувала цей аксесуар за два з половиною роки до його випуску.

Зображення, якими поділився витік інформації про Apple і колекціонер прототипів, відомий як “Kosutami”, стверджують, що вони показують оригінальну версію зарядного пристрою MagSafe, яку Apple планувала випустити на ринок. Прототип датований березнем 2017 року – ключовим періодом у розробці бездротового зарядного килимка AirPower від Apple. Ця версія MagSafe, очевидно, була розроблена безпосередньо паралельно з AirPower.

Попередня версія MagSafe для iPhone має прогумовану зовнішню оболонку, схожу на основу HomePod, закруглені краї, інший масив магнітів з протилежною намагніченістю і великий логотип Apple. Очевидно, вона має такий самий приблизний розмір, як і фінальна версія, але помітно тонша. Мова дизайну виразно відсилає нас до більш раннього періоду в історії Apple, коли щедріше використовувався білий прогумований пластик і логотип був більш помітним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після скасування AirPower у березні 2019 року Apple, вочевидь, повернулася до попередньої концепції MagSafe і перезапустила проект. Зрештою, у жовтні 2020 року він був представлений у тому вигляді, в якому ми знаємо його сьогодні, разом з iPhone 12, і, схоже, був безпосередньо натхненний зарядним пристроєм для Apple Watch з товстішою зовнішньою оболонкою зі сріблястого алюмінію, пласкими боками та відсутністю логотипу Apple.

Остаточна версія MagSafe для iPhone (2020).

Раніше Косутамі ділився зображеннями різних прототипів зарядних пристроїв Apple, включаючи функціональний зарядний килимок AirPower, різні варіанти кольорів, протестовані для зарядного пристрою MagSafe, і ще не випущений аксесуар “Magic Charger”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.