У WhatsApp з’явиться можливість спілкуватися будь-якою мовою у наступному оновленні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Останнім часом розробники популярного месенджера постійно випускають оновлення, щоб поліпшити одну зі своїх ключових програм — WhatsApp, яка скоро отримає значне оновлення, що дозволить користувачам писати повідомлення будь-якою мовою.

Реклама

Нещодавно ми розповіли про нові можливості, які з’явилися у бета-версії WhatsApp 2.24.15.5 для Android. Однією з них стала можливість розшифровувати голосові повідомлення, що уникне необхідності слухати довгі аудіозаписи.

Все це вказує на те, що незабаром користувачі матимуть змогу спілкуватися через WhatsApp на будь-якій мові без жодних перешкод. Команда WaBetaInfo виявила, що в останньому оновленні бета-версії WhatsApp для Android з’явиться нова функція під назвою Live Translate.

Реклама

Live Translate автоматично перекладає ваші текстові повідомлення на потрібну мову завдяки співпраці з популярною програмою для обміну повідомленнями та Google Translate, що гарантує зручний досвід користувача.

Ця функція з’явилася у версії 2.24.15.8, але наразі доступна не всім користувачам. Однак WaBetaInfo вже протестувала цю можливість для перекладу повідомлень. Ви можете вибрати мову, на яку потрібно перекласти текст, натиснувши на повідомлення, незалежно від того, на якій мові воно написане.

Поки що підтримуються англійська та хінді, але при глобальному запуску очікується розширення мовної підтримки. Доки WhatsApp не охопить усіх користувачів бета-версії, залишається терпляче чекати.

Отже, в найближчій перспективі користувачі зможуть користуватися перекладачем у реальному часі в WhatsApp, що значно спростить комунікацію між людьми з різних куточків світу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоWhatsApp

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ