Представлено Xiaomi Smart Band 9 з новим міцним корпусом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Xiaomi провела презентацію у Китаї 19 липня. Вона була присвячена випуску доладних смартфонів, але показали не тільки їх. Однією із новинок китайського бренду став фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 9.

Реклама

Пристрій отримав відомий капсульний дизайн, але корпус змінився. Якщо раніше компанія використовувала пластик, то тепер вона перейшла на метал та кераміку. На вибір запропоновано кілька варіантів кольору корпусу: рожевий, блакитний, срібний і чорний.

Реклама

Характеристики теж стали кращими. Xiaomi Smart Band 9 отримав яскравіший екран, максимум – 1200 нит. Попередник міг видавати лише 600 нит. Розміри не змінилися, перед нами той самий 1,62-дюймовий OLED-екран з частотою оновлення 60 Гц.

Автономність зросла з 16 до 21 дня. За довгу роботу відповідає вбудована батарея ємністю 233 мАг. Пристрій підійде спортсменам і всім, хто піклується про стан свого організму. Браслет підтримує понад 150 режимів тренувань та має захист від води 5 ATM. Вбудовані датчики допомагають відстежувати пульс і вважати пройдені кроки. Вони також дозволяють аналізувати сон – точність показників зросла на 7,9%, зазначає виробник.

Xiaomi Smart Band 9 підключається до смартфону через Bluetooth 5.4. За рахунок різноманітних чохлів та ланцюжків його можна носити як на руці, так і на шиї.

Поки пристрій доступний лише у Китаї. Пізніше воно може з’явитись на популярних маркетплейсах. Ціна залежить від моделі та її характеристик. Так, звичайна металева версія фітнес-браслету коштуватиме 249 юанів (~1200 грн). Версію з NFC оцінили в 299 юанів (~1500 грн), а модель з керамічним корпусом коштуватиме 349 юанів (~1700 грн).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ