Ґаджети

Samsung Galaxy Watch 7 – перші з цією технологією

Share
Час читання: 2 хв.

Ні для кого не секрет, що Samsung хоче виробляти 3-нм чіпи наступного року і планує налагодити виробництво за 2-нм і 1,4-нм техпроцесом у 2025 і 2027 роках відповідно. Але компанія не буде створювати свій наступний процесор Exynos на жодному з цих процесів.

Exynos 2400 наступного покоління, який, як очікується, буде використовуватися у флагманських телефонах Galaxy S24 на багатьох ринках в наступному році, являє собою 4-нм чіп.

А згідно з новим повідомленням корейських ЗМІ, перше 3-нм рішення Exynos від Samsung буде призначене для Galaxy Watch наступного покоління в другому півріччі 2024 року. Чи буде це рішення називатися “Exynos W940”, поки неясно.

У розумних годинниках Samsung використовують чипи Exynos, засновані на 5-нм техпроцесі, з моменту виходу Galaxy Watch 4 у 2021 році. 5-нм Exynos W920 був оновлений до 5-нм Exynos W930, коли на початку цього року була випущена серія Galaxy Watch 6.

Новий чіп має вищу частоту – 1,4 ГГц, але це не те, що більшість людей назвала б революшеном. Повідомляється, що більш суттєве оновлення відбудеться наступного року, коли на ринку з’явиться серія Galaxy Watch 7, оснащена першим комерційним 3-нм чіпом Samsung.

Очікується, що серію Galaxy Watch 7 буде представлено на другому великому заході Unpacked у 2024 році, десь у другому півріччі. Годинник має супроводжуватися лінійкою складних телефонів Samsung 2024 року, які, найімовірніше, будуть оснащені Snapdragon 8 Gen 3.

Теоретично, 3-нм чіп для розумних годинників може призвести до значного підвищення енергоефективності, що матиме величезне значення для користувацького досвіду цих переносних пристроїв. Прогрес у збільшенні часу автономної роботи – це те, з чим серія Galaxy Watch боролася попередніми роками і поки що великих успіхів досягти не вдалося. Майбутні Galaxy Watch 7 можуть стати тим самим кроком вперед, на який так сподіваються користувачі розумних годинників.

 

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024