Samsung Galaxy Watch 7 – перші з цією технологією

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ні для кого не секрет, що Samsung хоче виробляти 3-нм чіпи наступного року і планує налагодити виробництво за 2-нм і 1,4-нм техпроцесом у 2025 і 2027 роках відповідно. Але компанія не буде створювати свій наступний процесор Exynos на жодному з цих процесів.

Реклама

Exynos 2400 наступного покоління, який, як очікується, буде використовуватися у флагманських телефонах Galaxy S24 на багатьох ринках в наступному році, являє собою 4-нм чіп.

А згідно з новим повідомленням корейських ЗМІ, перше 3-нм рішення Exynos від Samsung буде призначене для Galaxy Watch наступного покоління в другому півріччі 2024 року. Чи буде це рішення називатися “Exynos W940”, поки неясно.

У розумних годинниках Samsung використовують чипи Exynos, засновані на 5-нм техпроцесі, з моменту виходу Galaxy Watch 4 у 2021 році. 5-нм Exynos W920 був оновлений до 5-нм Exynos W930, коли на початку цього року була випущена серія Galaxy Watch 6.

Новий чіп має вищу частоту – 1,4 ГГц, але це не те, що більшість людей назвала б революшеном. Повідомляється, що більш суттєве оновлення відбудеться наступного року, коли на ринку з’явиться серія Galaxy Watch 7, оснащена першим комерційним 3-нм чіпом Samsung.

Очікується, що серію Galaxy Watch 7 буде представлено на другому великому заході Unpacked у 2024 році, десь у другому півріччі. Годинник має супроводжуватися лінійкою складних телефонів Samsung 2024 року, які, найімовірніше, будуть оснащені Snapdragon 8 Gen 3.

Теоретично, 3-нм чіп для розумних годинників може призвести до значного підвищення енергоефективності, що матиме величезне значення для користувацького досвіду цих переносних пристроїв. Прогрес у збільшенні часу автономної роботи – це те, з чим серія Galaxy Watch боролася попередніми роками і поки що великих успіхів досягти не вдалося. Майбутні Galaxy Watch 7 можуть стати тим самим кроком вперед, на який так сподіваються користувачі розумних годинників.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ