iPad Mini і iPad Air з OLED-дисплеями можуть вийти слідом за iPad Pro у 2026 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple розглядає можливість переходу на OLED-дисплеї в iPad mini і iPad Air з 2026 року, йдеться у звіті технологічної дослідницької компанії Omdia.

В опублікованій сьогодні докладній доповіді про плани Apple щодо закупівлі панелей для iPad компанія Omdia пояснює, що 2024 рік стане початком переходу на OLED у лінійці планшетів. Потенційний перехід двох планшетів Apple середнього цінового діапазону на OLED-панелі, очевидно, є частиною стратегії розвитку OLED-технологій з 2026 року.

Судячи з усього, компанія Apple поки не збирається впроваджувати більш досконалу технологію в свої планшети середнього класу і, можливо, планує подивитися, як ринок відреагує на перші моделі iPad Pro з дисплеями OLED, вихід яких очікується наступного року, і тільки потім розпочати випуск нових панелей для iPad mini і iPad Air.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У матеріалі також підтверджуються чутки про моделі iPad Pro з OLED-дисплеями, які, як очікується, будуть представлені наступного року, причому панелі для них поставлятимуться компаніями LG і Samsung. Повідомляється, що наразі Apple шукає нових постачальників OLED-дисплеїв для iPad.

Очікується, що наступне покоління iPad Pro буде представлено в 2024 році і стане першим великим оновленням пристрою з 2018 року. У ньому будуть представлені “фундаментальні зміни”, що включають більші OLED-дисплеї, чип M3 і підтримку повністю переробленої клавіатури Magic Keyboard.

Omdia зазначає, що після виходу 11-го покоління iPad компанія Apple може “поступово перейти від 10,2-дюймових iPad до 10,9-дюймових”, припускаючи, що модель дев’ятого покоління буде знята з виробництва.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.