Ґаджети

Samsung представила флагманські карти пам’яті PRO Ultimate. Вони вражають своєю швидкістю

Share

Копання Samsung представила флагманські карти пам’яті UHS-I під назвою “PRO Ultimate”. Накопичувачі доступні у форматах SD і microSD, і їхні характеристики розраховані на професіоналів і найвимогливіших користувачів. Флешки забезпечує найвищу швидкість послідовного читання – до 200 мегабайт на секунду (МБ/с).

Характеристики карт Samsung PRO Ultimate

За заявою виробника, моделі PRO Ultimate розвивають швидкість читання до 200 МБ/с і швидкість запису до 130 МБ/с. Вищевказані значення досягаються незалежно від ємності карти на всіх пристроях, що підтримують клас швидкості відео V30.

Серія PRO Ultimate отримала новий 28-нм контролер, який на 37% енергоефективніший, як порівняти з попереднім 55-нм чіпом. Впровадження драйвера автоматичної корекції помилок ECC робить її більш довговічною, і дозволяє збільшити кількість циклів запису/стирання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флешка стійка до суворих умов

Карти PRO Ultimate стійкі до води і витримують занурення на глибину до 2 метрів на 72 години, а також падіння з висоти до 5 метрів. Заявлено захист від рентгенівського і магнітного випромінювання, можливість запису за екстремальних температур від -25°C до 85°C, і ресурс на відмову понад 10 000 годин безперервного запису.

Накопичувачі сумісні з усіма фотоапаратами, відеокамерами, ПК і ноутбуками. Версія MicroSD ідеально підходить для Android-смартфонів, планшетів, портативних ігрових консолей, спортивних камер, дронів, ПК та інших типів пристроїв.

Samsung PRO Ultimate у версії microSD доступні в трьох обсягах: 128, 256 і 512 ГБ. Своєю чергою, SD-карти з’являться на прилавках магазинів у 4 варіантах: 64, 128, 256 і 512 ГБ. Продажі стартують у четвертому кварталі цього року за ціною від 18.99$.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Xiaomi анонсувала USB4-кабель із підтримкою зарядки 240 Вт

    Xiaomi планує випустити новий кабель для заряджання та передачі даних. Він підтримує високу швидкість та…

    16.05.2024

    Huawei Pura70 Ultra порівняли за якістю камер із Samsung Galaxy S24 Ultra

    Насамперед експерт порівняв якість зйомки на фронтальну камеру 4К 60 к/с. На Huawei Pura70 Ultra…

    16.05.2024

    Представлені перші навушники з підтримкою ChatGPT

    Компанія Wooask Technology із Гонконгу випустила унікальні навушники TransBuds A8. Вони підтримують нейромережу ChatGPT, можуть…

    16.05.2024

    6 головних переваг Google Pixel 8a порівняно з Pixel 7a

    Google Pixel 8a щойно вийшов у продаж, і в ньому з'явилося багато оновлень, на які…

    16.05.2024

    Microsoft Edge перестане працювати на старих ПК та ноутбуках

    Компанія Microsoft незабаром випустить оновлену версію браузера Edge, і він виявиться несумісним із деякими моделями процесорів. Це…

    16.05.2024

    Наскільки потужний ПК потрібен для гри Stalker 2: попередній прогноз

    Українська студія GSC Game World нарешті оголосила точну дату виходу шутера з відкритим світом S.T.A.L.K.E.R.…

    16.05.2024