Samsung представила флагманські карти пам’яті PRO Ultimate. Вони вражають своєю швидкістю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Копання Samsung представила флагманські карти пам’яті UHS-I під назвою “PRO Ultimate”. Накопичувачі доступні у форматах SD і microSD, і їхні характеристики розраховані на професіоналів і найвимогливіших користувачів. Флешки забезпечує найвищу швидкість послідовного читання – до 200 мегабайт на секунду (МБ/с).

Характеристики карт Samsung PRO Ultimate

За заявою виробника, моделі PRO Ultimate розвивають швидкість читання до 200 МБ/с і швидкість запису до 130 МБ/с. Вищевказані значення досягаються незалежно від ємності карти на всіх пристроях, що підтримують клас швидкості відео V30.

Серія PRO Ultimate отримала новий 28-нм контролер, який на 37% енергоефективніший, як порівняти з попереднім 55-нм чіпом. Впровадження драйвера автоматичної корекції помилок ECC робить її більш довговічною, і дозволяє збільшити кількість циклів запису/стирання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флешка стійка до суворих умов

Карти PRO Ultimate стійкі до води і витримують занурення на глибину до 2 метрів на 72 години, а також падіння з висоти до 5 метрів. Заявлено захист від рентгенівського і магнітного випромінювання, можливість запису за екстремальних температур від -25°C до 85°C, і ресурс на відмову понад 10 000 годин безперервного запису.

Накопичувачі сумісні з усіма фотоапаратами, відеокамерами, ПК і ноутбуками. Версія MicroSD ідеально підходить для Android-смартфонів, планшетів, портативних ігрових консолей, спортивних камер, дронів, ПК та інших типів пристроїв.

Samsung PRO Ultimate у версії microSD доступні в трьох обсягах: 128, 256 і 512 ГБ. Своєю чергою, SD-карти з’являться на прилавках магазинів у 4 варіантах: 64, 128, 256 і 512 ГБ. Продажі стартують у четвертому кварталі цього року за ціною від 18.99$.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.