Ґаджети

Добірка бюджетних розумних браслетів з дуже хорошими параметрами – топові версії за дуже недорого

Share

Фітнес-браслет – пристрій, який носять на зап’ясті навіть ті люди, які далекі від фітнесу та спорту. Такі гаджети вимірюють пульс, насичення киснем крові, а також уважно стежать за фізичною активністю людини. Коштує такий пристрій дуже недорого, а користі іноді на мільйон. Розповім вам про кілька сучасних моделей, які мають широкий функціонал і можливості.

Xiaomi Mi Smart Band 8

Стильний браслет від відомого китайського бренду Xiaomi. Раніше вийшло вже кілька Mi Smart Band і з кожною моделлю функціонал і точність тільки поліпшуються. Цей девайс вміє вимірювати пульс, рівень кисню в крові, рахувати фази сну, аналізувати рівень фізичної активності та стресу. Усередині закладено 150 спортивних режимів. Пристрій працює без підзарядки до 16 діб і сумісний з Android та iOS. Вологозахист до 5 АТМ дозволяє в цьому браслеті плавати і пірнати.

Гаджет матиме стильний вигляд на руці, оскільки функція Always On Display дає змогу тримати дисплей постійно увімкненим. Та й екран у цього девайса чудовий! Два мінуси – немає русифікації і NFC, але в цьому немає ніяких проблем!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazfit Band 7

Цікава модель приблизно такого ж дизайну, як і вищеописаний гаджет. Пристрій має 120 режимів тренувань і великий HD AMOLED екран. Пристрій аналізує сон, стрес, зміну пульсу та насичення крові киснем у цілодобовому режимі. Вологозахист дає змогу плавати та пірнати в цьому браслеті. Також браслет має вбудований крокомір – ви завжди будете знати яку відстань пройшли.

HUAWEI Band 7

Дуже крутий гаджет від HUAWEI – уся техніка цього бренду, за фактом, не поступається “яблучній” продукції. Девайс має великий, 1.47″ AMOLED дисплей, який підтримує до 8000 циферблатів! Є підтримка 96 тренувань. Браслет вміє вимірювати різні показники фізичної активності, а також роботу серця – пульс і насичення крові киснем.

Пристрій працює автономно до 2-х тижнів, є можливість швидкої зарядки – за 5 хвилин зарядки гаджет працює цілих 2 дні. Пристрій витримує глибину до 50 метрів – можна не тільки плавати, а й пірнати. Є функція постійної роботи екрана.

HONOR Band 6

Ще одна цікава модель з якісним дисплеєм від виробника HONOR. За фактом, вимірює всі ті ж параметри, які описані вище. Немає сенсу знову про них розписувати – всі ці пристрої будуть схожі між собою. Користувачі відзначають дуже швидку зарядку і автономність в активному режимі до 14 днів! Браслет підійде і професійним спортсменам – всередині закладені 10 тренувань для профі. Є можливість змінити циферблат!

За рахунок низької ціни гаджет може підійти як перший для того, хто хоче почати використання розумного годинника. Так скажімо, HONOR Band 6 є недорогою “стартовою” моделлю для початківця юзера.

Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro

А цей гаджет уже є розумним годинником, але за дуже “смачною” ціною. Виглядає дуже стильно і сучасно – великий і якісний екран. Крім основних рухових функцій і аналізу роботи серця девайс вміє підраховувати засвоєння калорій. Звичайно ж є вологозахист – можна плавати і пірнати. Є підтримка GPS і Глонасс – пристрій може зберігати ваші маршрути.

Варто розуміти, що всі вищевказані гаджети можуть управлятися також і зі смартфона – для цього потрібне сполучення по Bluetooth.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    MediaTek представила процесор Dimensity 8250 для середньобюджетних смартфонів

    Сімейство мобільних платформ MediaTek поповнила модель Dimensity 8250. Це чіп середнього класу, виготовлений за 4-нм…

    13.05.2024

    Стали відомі нові функції акумуляторів у iPhone 15

    В iPhone та iPad використовуються літій-іонні акумулятори, які схильні до хімічного старіння. Це поступово знижує…

    12.05.2024

    Microsoft повідомила про повне припинення підтримки Windows 10 21H2 менш ніж за місяць

    Наслідуючи графік життєвого циклу своїх операційних систем Windows компанія Microsoft оголосила про повне закінчення підтримки…

    12.05.2024

    У мережу злили фото складаного Xiaomi Mix Flip

    Знімок засвітився у китайській соцмережі Wiebo. На ньому показано зовнішню сторону складаного смартфона Xiaomi Mix…

    12.05.2024

    В App Store з’явився емулятор PlayStation 1

    Користувачі iPhone тепер можуть зіграти в тайтли першої PlayStation завдяки новому безкоштовному емулятор Gamma, який з'явився в…

    12.05.2024

    Астрофотограф зробив вражаючий знімок сонячного затемнення

    Зйомка повного сонячного затемнення вважається одним із найскладніших завдань в астрофотографії через необхідність детального планування…

    12.05.2024