Добірка бюджетних розумних браслетів з дуже хорошими параметрами – топові версії за дуже недорого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фітнес-браслет – пристрій, який носять на зап’ясті навіть ті люди, які далекі від фітнесу та спорту. Такі гаджети вимірюють пульс, насичення киснем крові, а також уважно стежать за фізичною активністю людини. Коштує такий пристрій дуже недорого, а користі іноді на мільйон. Розповім вам про кілька сучасних моделей, які мають широкий функціонал і можливості.

Xiaomi Mi Smart Band 8

Стильний браслет від відомого китайського бренду Xiaomi. Раніше вийшло вже кілька Mi Smart Band і з кожною моделлю функціонал і точність тільки поліпшуються. Цей девайс вміє вимірювати пульс, рівень кисню в крові, рахувати фази сну, аналізувати рівень фізичної активності та стресу. Усередині закладено 150 спортивних режимів. Пристрій працює без підзарядки до 16 діб і сумісний з Android та iOS. Вологозахист до 5 АТМ дозволяє в цьому браслеті плавати і пірнати.

Гаджет матиме стильний вигляд на руці, оскільки функція Always On Display дає змогу тримати дисплей постійно увімкненим. Та й екран у цього девайса чудовий! Два мінуси – немає русифікації і NFC, але в цьому немає ніяких проблем!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazfit Band 7

Цікава модель приблизно такого ж дизайну, як і вищеописаний гаджет. Пристрій має 120 режимів тренувань і великий HD AMOLED екран. Пристрій аналізує сон, стрес, зміну пульсу та насичення крові киснем у цілодобовому режимі. Вологозахист дає змогу плавати та пірнати в цьому браслеті. Також браслет має вбудований крокомір – ви завжди будете знати яку відстань пройшли.

HUAWEI Band 7

Дуже крутий гаджет від HUAWEI – уся техніка цього бренду, за фактом, не поступається “яблучній” продукції. Девайс має великий, 1.47″ AMOLED дисплей, який підтримує до 8000 циферблатів! Є підтримка 96 тренувань. Браслет вміє вимірювати різні показники фізичної активності, а також роботу серця – пульс і насичення крові киснем.

Пристрій працює автономно до 2-х тижнів, є можливість швидкої зарядки – за 5 хвилин зарядки гаджет працює цілих 2 дні. Пристрій витримує глибину до 50 метрів – можна не тільки плавати, а й пірнати. Є функція постійної роботи екрана.

HONOR Band 6

Ще одна цікава модель з якісним дисплеєм від виробника HONOR. За фактом, вимірює всі ті ж параметри, які описані вище. Немає сенсу знову про них розписувати – всі ці пристрої будуть схожі між собою. Користувачі відзначають дуже швидку зарядку і автономність в активному режимі до 14 днів! Браслет підійде і професійним спортсменам – всередині закладені 10 тренувань для профі. Є можливість змінити циферблат!

За рахунок низької ціни гаджет може підійти як перший для того, хто хоче почати використання розумного годинника. Так скажімо, HONOR Band 6 є недорогою “стартовою” моделлю для початківця юзера.

Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro

А цей гаджет уже є розумним годинником, але за дуже “смачною” ціною. Виглядає дуже стильно і сучасно – великий і якісний екран. Крім основних рухових функцій і аналізу роботи серця девайс вміє підраховувати засвоєння калорій. Звичайно ж є вологозахист – можна плавати і пірнати. Є підтримка GPS і Глонасс – пристрій може зберігати ваші маршрути.

Варто розуміти, що всі вищевказані гаджети можуть управлятися також і зі смартфона – для цього потрібне сполучення по Bluetooth.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.