Ґаджети

Топ-6 фітнес-браслетів на різний бюджет

Share

Фітнес-браслети допомагають стежити за станом здоров’я, рахують кроки, показують повідомлення з телефону. Склали рейтинг найкращих трекерів 2023 року – вибирайте, який вам підійде більше.

HONOR Band 6

Особливість браслета – досить великий екран із діагоналлю 1,47 дюйма. На такому великому дисплеї зручно моніторити дані фізичної активності та читати повідомлення. До речі, виробник розробив безліч варіантів дизайну циферблата. Якщо жоден з них вас не зацікавить, то в якості фону на смарт-браслет можна поставити свою фотографію.

Браслет може похвалитися наявністю датчиків рівня кисню в крові та безперервного вимірювання пульсу. HONOR Band 6 вміє аналізувати тривалість і фази сну, а також розпізнавати вид фізичної активності, яким займається його носій. З гаджета можна дистанційно керувати музикою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На одному заряді браслет здатний пропрацювати до двох тижнів за звичайного використання і до десяти днів за активного. Швидка магнітна зарядка в комплекті дає змогу економити час. Всього 10 хвилин – і гаджетом можна користуватися ще три дні.

HUAWEI Band 7

Браслет збирає статистику активності, відстежує самопочуття, рахує кроки і калорії, моніторить серцевий ритм. HUAWEI Band 7 вміє стежити за рівнем стресу і допоможе з дихальними вправами, якщо потрібно заспокоїтися. Також гаджет попередить вібрацією, якщо пульс вийшов за межі допустимих значень.

У меню встановлено 96 видів різних тренувань, серед них: ходьба на вулиці, велосипед, йога, фітнес, силові тренування, стрибки зі скакалкою і багато іншого. Є вологозахист 5 ATM, а отже, з браслетом можна плавати в басейні.

Без підзарядки гаджет пропрацює 14 днів, при інтенсивному використанні – до десяти днів. Якщо ви поспішаєте, то можете поставити браслет на зарядку всього на 5 хвилин – цього вистачить на два дні.

Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro

Новинка від бренду Xiaomi отримала величезний 1,64-дюймовий дисплей, і тепер пристрій більше нагадує не фітнес-браслет, а солідний смарт-годинник. Є опція Always On Display і датчик освітленості, який автоматично регулює яскравість екрана залежно від обстановки.

Спортивних режимів понад 110: бокс, йога, біг, веслування тощо. Відстеження частоти пульсу і рівня кисню в крові доступне в цілодобовому режимі.

Band 7 Pro отримав датчик GPS. Вбудована система навігації робить девайс більш автономним – можна відстежувати біг, катання на велосипеді або ходьбу без участі смартфона.

У режимі цілодобового носіння браслет працює 12 днів, але з увімкненими GPS і Always On Display витрачає заряд удвічі швидше.

Geozon Heart G-SM04BLK

Трекер з мінімалістичним дизайном і непоганим набором функцій: гаджет вміє вимірювати пульс, нагадувати про прийом води і їжі, рахувати кроки і навіть аналізувати якість сну.

Гаджет сумісний зі смартфонами на iOS і Android. Завдяки захисту від вологи з браслетом можна приймати душ. Є три види тренувань: ходьба, стрибки та прес.

Браслет відображає повідомлення зі смартфона і при цьому вібрує. Крім того, у бюджетної крихітки хороші показники автономності – батареї пристрою вистачає на сім днів роботи.

Jet Sport FT-8CHR

Цей недорогий, але функціональний девайс з анімованим кольоровим екраном здатний відстежувати серцевий ритм, рахувати кількість пройдених кроків і число витрачених калорій.

Браслет розпізнає кілька типів тренувань, включно з бігом, плаванням, силовими вправами і ходьбою. Корпус трекера надійно захищений від ударів, пилу, бризок води і поту.

Батарея пристрою витримує три-чотири дні за безперервної роботи екрана і тиждень за автоматичного вимкнення.

Leef Hyper

У цій моделі великий сенсорний дисплей з діагоналлю 1,47 дюйма і батарея, якої вистачить на сім днів роботи.

За допомогою Leef Hyper можна моніторити сон, контролювати артеріальний тиск, пульс та інші важливі параметри. Якщо ви засиділися на одному місці, гаджет нагадає про фізичну активність. Для тих, хто боїться пропустити важливі дзвінки та повідомлення, є можливість синхронізувати браслет зі смартфоном.

Рівень захисту від води – IP67. Це означає, що з пристроєм можна мити руки, а також займатися спортом під дощем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Експерти назвали плюси та мінуси нових iPad Pro M4 2024

    Як і раніше, новий iPad Pro є у двох варіантах: з діагоналлю 11 та 13…

    20.05.2024

    Шахраї вимагають гроші за листування до WhatsApp – що робити

    Останнім часом шахраї все частіше використовують месенджери для розлучення громадян на гроші. Не є винятком…

    20.05.2024

    Вже завтра відбудеться презентація Microsoft Build 2024: де дивитись пряму трансляцію

    Компанія Microsoft готується до своєї найбільшої щорічної конференції Microsoft Build 2024. Захід пройде в офлайн-форматі…

    20.05.2024

    iOS 18 буде використовувати штучний інтелект у сповіщеннях, календарі та фоторедакторі

    Інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg розкрив деякі подробиці про можливості штучного інтелекту в…

    20.05.2024

    Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

    Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на…

    20.05.2024

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024