Статті

Як зберегти заряд на смартфоні: дві простих поради

Share
Час читання: < 1 хв.

Експерти дали поради, що потрібно зробити, щоб смартфон тримав заряд довше, а його власник міг приймати дзвінки та зберігати доступ до мережі.

За словами експертів, трапляються ситуації, коли мобільний пристрій не вдається поставити на зарядку кілька днів поспіль. Це може бути під час заміської поїздки, відрядження чи в разі після поломки зарядного пристрою.

Проте є вихід, достатньо виконати дві прості дії, щоб акумулятор досить довго “тримав” заряд. Принаймні кілька днів зможе точно протриматися без підзарядки.

Зменшення яскравості екрану

Велика яскравість дисплею мобільного пристрою є однією з найчастіших причин швидкої розрядки батареї. Перед дальньою подорожжю яскравість екрана потрібно зменшити. Так акумулятор буде повільніше розряджатися. За потреби яскравість можна збільшити.

Вимкнення вібрації

Мало кому відомо, що вимкнення віброрежиму стане гарантією того, що рівень заряду батареї не буде швидко падати. До того ж, вібрація під час набору номера чи тексту не має сенсу.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    Дослідження виявило негативний вплив Android-смартфонів на особисте життя

    Дослідження компанії All About Cookies, опубліковане в New York Post, виявило, що використання Android-смартфону може…

    08.10.2024

    Samsung може втратити статус найбільшого на планеті виробника чіпів пам’яті

    Як повідомляє видання Korea Times, південнокорейська корпорація Samsung за підсумками третього кварталу 2024 року може…

    08.10.2024

    Android стане більш відкритим, ніж будь-коли раніше

    Корпорацію визнали монополістом серед магазинів додатків для Android-пристроїв і поклали відразу кілька зобов'язань, які набудуть…

    08.10.2024

    ТОП-5 гнучких смартфонів, які варто придбати восени 2024 року

    Серед найкращих моделей сезону вирізняються п'ять пристроїв, які пропонують користувачам унікальний досвід. Хто потрапив у…

    08.10.2024

    Apple Watch попереджають про можливі хвороби ще до появи перших симптомів

    Видання Android Authority повідомляє про те, що користувачі Apple Watch виявили, що їх годинник почав…

    08.10.2024

    Аналітики стверджують, що iPhone 16 ще не готовий до інтеграції ШІ та потребує доопрацювань.

    Едісон Лі, фінансовий аналітик Jefferies, заявив, що очікування інвесторів щодо швидкої появи передових функцій штучного…

    08.10.2024