Названо найкращі розумні годинники та фітнес-браслети 2023 року

Ринок носять пристрої, що допомагають підрахувати кроки і записати спалені калорії, величезний. Смарт-годинників та фітнес-браслетів так багато, що для правильного вибору потрібен рейтинг.

Ми вибрали найкращі та знайшли, де можна купити їх за гарною ціною.

Найкращий смарт-годинник

На першому місці в топі несподівано опинилися Amazfit GTR 4. Цей годинник оцінили за круту систему тренувань, яка включає 150 режимів, і передовий датчик здоров’я BioTracker 4.0, який збирає всі необхідні дані. Ще девайс має GPS, чіткий AMOLED-дисплей, захист від вологи, можливість керувати функціями смартфона. Як бонус – батарея, що живе 14 днів. 

На другому місці розмістили іншого “китайця” – Xiaomi Watch S1 Pro. У цих годин циферблат, що настроюється, і шкіряний ремінець: за бажання користувач може швидко перемикати режими, змінюючи спортивний і діловий дизайни. У S1 Pro багато спортивних режимів, захист від вологи, NFC.

Замикають топ-3 Samsung Galaxy Watch 5. Це черговий недорогий годинник – всього 8 000 гривень – від відомого бренду. Це ідеальний варіант для користувачів смартфонів корейської компанії. Разом з 90 видами тренувань, пульсометром та пульсоксиметром, GPS та функцією біоелектричного аналізу імпедансу ви отримуєте підтримку 4G та повну автономність від телефону.

Найкращі фітнес-трекери

Серія Huawei Band довго перебувала у тіні Xiaomi Mi Band – зараз автори впевнені, що відома корпорація випередила своїх конкурентів. Huawei Band 7 мають стильний дизайн, витягнутий екран, пульсометр та опцію моніторингу сну, 96 режимів тренувань. Вбудоване ПЗ дозволяє фіксувати не тільки базові показники, а й індекс бігу, VO2 Max, час відновлення та ефективність тренувань.

На другій позиції опинився, звичайно ж, Xiaomi Band 7. Це перевірений трекер та один із найпопулярніших браслетів для фітнесу на ринку. Тут немає зайвих опцій – яскравий дисплей, пульсометр, 110 режимів тренувань, моніторинг рівня насичення крові киснем, зручне застосування, автономність близько 14 діб. 

Замикає топ найкращих трекерів Amazfit Band 7. Користувач отримує 120 спортивних режимів, пульсометр та пульсоксиметр, опцію моніторингу сну, функцію аналізу рівня стресу. У девайса немає GPS – все-таки це пристрій для тренувань у залі чи вдома. Проте відзначимо найкращий у класі час автономної роботи — до 18 діб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.