Xiaomi прокоментувала неординарний дефект своїх телевізорів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із покупців телевізора Xiaomi виклав у мережу незвичайне фото пристрою. Він заявив, що екран ТБ просто випав із рамки без видимих ​​причин. Як з’ясувалося, цей випадок не був єдиним, і представники компанії вже прокоментували ситуацію.

Про інцидент повідомив користувач із Китаю, який опублікував знімок проблемного пристрою у соціальній мережі Weibo. За його словами, РК-панель телевізора просто відвалилася від корпусу без жодних зовнішніх впливів. Пізніше він доповнив свою посаду, повідомивши, що сервісна служба бренду забрала пристрій, повернувши гроші за покупку.

Представники компанії заявили, що така «поведінка» ТБ — рідкісний випадок, але точної причини проблеми поки що не встановлено. Нещодавно в мережі також з’явився відеоролик, знятий на камеру спостереження, що демонструє аналогічну поломку фірмового телевізора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і в описаному вище випадку, дисплей пристрою відокремився від корпусу прямо в процесі роботи. У службі підтримки вендора зазначили, що причиною дефекту міг стати той факт, що телевізор «використовувався надто довго». Ймовірно, йшлося про комерційне застосування протягом тривалого часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.