Sony випустить оновлену PlayStation 5. Більше потужності, ціна нижче

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Японська корпорація створила і випустила оновлену версію PlayStation 5, яка має підвищену потужність, ефективнішу систему охолодження і привабливішу ціну. Подібний продукт став необхідним бренду заради того, щоб краще конкурувати з Microsoft і Nintendo, продукція яких з кожним місяцем стає все більш затребуваною. Нова ігрова приставка має серійний номер CFI-1200, маючи оновлене радіообладнання, а також низку інших особливостей. За деякими даними, ця ігрова приставка надійде у продаж вже в червні 2022 року, а придбати її собі легко і просто зможуть усі, хто про це взагалі лише забажає.

Нова ревізія PS5 має більш тиху систему охолодження, злегка підвищену обчислювальну потужність за рахунок нового покоління технічного оснащення, а також ряд інших поліпшень і виправлень, які не дуже помітні, але так чи інакше впливають на досвід користувача. Новинка із серійним номером CFI-1200 помічена в Японії, проте продаватиметься вона в тому числі в Європі та інших країнах, жителі всіх з яких зможуть її легко та просто придбати, після чого почати використовувати. Зрозуміло, що всі вже доступні для PlayStation 5 продовжать повноцінно працювати і на новій моделі, але чи варто поспішати за такою в магазин для покупки – кожен повинен вирішувати самостійно.

Є дані про те, що новинка, коли вона продаватиметься в магазинах, обійдеться покупцям вже не в $399 доларів, за скільки продають повноцінну версію PS5 зразка 2020 року, а на $20 – 40 дешевше. Досягти зниження вартості консолі вдалося завдяки оптимізації виробництва, зниження вартості комплектуючих та, крім того, завдяки ряду нових домовленостей Sony з партнерами. Таким чином, новітня ігрова приставка запропонує всім і кожному просто приголомшливий досвід користувача, яким кожен залишиться більш ніж задоволений. Залишилося тільки дочекатися, коли вона надійде у продаж по всій земній кулі. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.