Xiaomi показала спортивний годинник Watch S1 Active і навушники Buds 3T Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi анонсувала спортивний смарт-годинник Watch S1 Active із захистом від вологи за стандартом 5 ATM та безконтактними платежами за NFC. Їхній дисплей захищений сапфіровим склом із твердістю 9 за шкалою Мооса. Обіцяють щонайменше подряпин. 

Новинка оснащена круглим AMOLED-дисплеєм діагоналлю 1.43 дюйми. Заявлено понад 200 циферблатів, до 12 днів без підзарядки у звичайному режимі та до 24 днів у режимі простого годинника.

Є датчик серцебиття, GPS для відстеження маршрутів пробіжок та функція вимірювання рівня кисню у крові. Спортивних режимів 117 штук, включаючи 19 професійних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в Xiaomi Watch S1 Active встановили мікрофон з динаміком – можна взаємодіяти з голосовим помічником і приймати дзвінки зі сполученого смартфона. Ціна – 199 доларів.

Разом з годинником показали флагманські навушники Buds 3T Pro з 10-мм динамічними драйверами та системою активного шумоподавлення, яка знижує рівень навколишніх звуків до 40 дБ за рахунок трьох мікрофонів. Новинка підтримує кодеки SBC та AAC, а також одночасне підключення до двох пристроїв через Bluetooth 5.2.

Однією з фішок стала функція просторового звучання “Режим руху голови”, яка адаптується до положення голови та створює реалістичну звукову картину на 360 градусів.

Корпус захищений за стандартом IP55. Повної зарядки вистачить на 6 годин відтворення, а загальний час автономної роботи з урахуванням кейсу до 24 годин. Заряджати його можна як по USB-C, так і без проводів за допомогою Qі-килимка. Xiaomi Bunds 3T Pro теж оцінили у 199 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.