Новий iPad 11 буде дешевшим за своїх попередників

Новий iPad 11 буде дешевшим за своїх попередників
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple має намір здешевити наступну базову модель iPad, щоб ще більше інтегруватися в ринок доступних планшетів. Зараз на ньому панують китайські та південнокорейські Android-планшети.

Згідно WCCF Tech, Apple розглядає різні способи здешевлення майбутнього iPad 11, щоб підвищити попит на свої планшети. Компанія хоче максимально віддалити його прайс від iPad Air і заразом підкорити ринок бюджетних планшетів. При цьому функціональні можливості урізати не планується: iPad 11 має стати дешевшим, але нічим не гіршим за «десятки». Зазначається, що цінник навряд чи досягне $329, але цілком може стати нижчим за $400.

Нагадаємо, що після великого редизайну iPad 10 додав у ціні щодо iPad 9 – новинка коштувала $449 проти $329 у попередника. Переплатити було за що: планшет став виглядати сучасно, веб-камера нарешті переїхала на «правильну» сторону, а сканер Touch ID — кнопку Power. Свіжий чіп теж не варто списувати з рахунків. І все ж таки iPad 10 став недозволено дорогим; принаймні Apple прийшла до такої думки, а ми не станемо її переконувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОwccftech.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.