В мережу потрапили нові офіційні зображення смартфонів Sony Xperia 1 VI та Xperia 10 VI

В мережу потрапили нові офіційні зображення смартфонів Sony Xperia 1 VI та Xperia 10 VI
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише кілька годин тому в мережу витекли офіційні зображення майбутніх Sony Xperia 1 VI та Xperia 10 VI – моделей, які можуть бути офіційно представлені на заході компанії 17 травня.

І ось ми маємо ще більше витоків зображень цих двох телефонів, і вони також виглядають досить офіційно. Sony не дуже добре справляється з цими витоками, але ми раді, що можемо побачити неанонсовані пристрої так детально.

Цього разу ми краще розглянули Xperia 10 VI у всіх трьох кольорах. Як ми вже згадували раніше, Xperia 10 VI позбувся телеоб’єктива свого попередника, і йому доводиться задовольнятися лише основною та надширококутною камерами. Це здається кроком назад, але, можливо, основна камера зможе компенсувати це 2-кратним зумом без втрат, почекаємо і побачимо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва пристрої матимуть 3,5-мм роз’єм для навушників, і, звичайно, між ними має бути досить велика цінова дельта, оскільки Xperia 1 VI є флагманським пристроєм преміум-класу від Sony цього року. Таким чином, він повинен працювати на базі SoC Snapdragon 8 Gen 3 від Qualcomm, і він буде оснащений потрійною задньою камерою, яка включає перископну телефотокамеру.

Він повинен отримати 12/16 ГБ оперативної пам’яті, тоді як Xperia 10 VI, за чутками, отримає 6/8 ГБ, щоб зробити його дешевшим. 10 VI має більш свіжий дизайн, ніж 1 VI, який здебільшого йде перевіреним і випробуваним шляхом, який раніше пройшов його попередник. Xperia 1 VI матиме акумулятор ємністю 5000 мАг, частоту оновлення екрану 120 Гц і частоту відгуку на дотик 240 Гц.

Менш високий і трохи ширший екран Xperia 1 VI зі співвідношенням сторін (тепер 19,5:9) відображається на повному екрані, так само як і набагато тонші рамки порівняно з Xperia 10 VI.

Наразі відомо небагато подробиць про 10 VI, але якщо це стане офіційним через пару тижнів, то ми очікуємо почути про це набагато більше незабаром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgsmarena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.