Розкрито дизайн нового ноутбука-трансформера Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня Samsung зацікавила новинками, які покаже на MWC 2022, а зараз у мережі з’явилися рендери одного з пристроїв. Інсайдер Стів Хеммерстоффер опублікував добірку зображень непредставленого Galaxy Book 360 2.

Згідно з доступною інформацією, кодове ім’я нового лептопа Samsung – mars 2. Враховуючи, що Galaxy Book 360 мав робочу назву mars, то компанія готується представити друге покоління ноутбука-трансформера – Galaxy Book 360 2. Судячи з рендерів, на відміну від свого попередника, новинок матиме клавіатуру великих розмірів і збільшений трекпад.

Що стосується інших характеристик, Galaxy Book 360 2 також отримає дисплей, що відкидається на 360 градусів, щоб пристрій можна було використовувати як планшет. Завдяки тому, що ноутбук на зображеннях показаний з різних боків, неважко помітити, що його оснастять трьома портами USB Type-C, 3,5 мм аудіороз’ємом і слотом для карт пам’яті. Майбутній новинці приписують 15-дюймовий OLED-екран та підтримку фірмового електронного пера S Pen.

Інші специфікації Samsung Galaxy Book 360 2 стануть відомими на заході Mobile World Congress 2022, який пройде в Барселоні 27 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.