Sony PlayStation 6 вразить своєю потужністю всіх покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нехай поки що цю консоль ще й не представили громадськості офіційно, але не далекий той самий день, коли це станеться. У такому разі, як тільки це станеться, абсолютно кожна людина зможе купити собі ігрову приставку PS6, після чого встановити та налаштувати, почавши отримувати задоволення від ігрового процесу. 

За даними від надійного джерела, новинка запропонує технічне оснащення від компанії AMD, а загальна обчислювальна сумарна потужність, яку вона забезпечить, опиниться на рівні 35 – 40 терафлопс. З цього випливає, що новинка буде приблизно вчетверо потужніша за свою попередницю. Це позитивно позначиться на привабливості всього цього пристрою загалом.

Ще недавно всі і кожен могли лише мріяти про подібне, але сучасні технології та передові інженерні рішення дозволять зробити все це реальністю. Вже зараз, за ​​кілька років до виходу приставки на ринок, компанія Sony спільно з AMD та іншими виробниками “заліза” активно тестує різні прототипи майбутньої новинки, збираючись оснастити консоль, коли вона надійде на прилавки магазинів, не тільки твердотілим накопичувачем SSD об’ємом 1 ТБ. але ще й настільки великим, важливим і вкрай значущим плюсом, як повноцінним окремим чіпом, використовуватиметься для роботи системи трасування променів з метою підвищення якості освітлення у відеоіграх. Картинка в таких буде максимально фотореалістичною і практично не відрізняється від реального життя.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З виходом на ринок Sony PlayStation 6 компанія-виробник відмовиться від ідеї розповсюдження гра на дисках, які продаватимуться виключно лише в онлайн-форматі через інтернет, а користуватися консоллю виявиться можливо лише тоді, коли вона підключена до глобальної мережі. 

Подібний підхід дозволить бренду викорінити піратство у будь-якому вигляді у будь-якій формі, а також позбавити всіх і кожного можливості обмінюватися дисками з іграми, тим самим скорочуючи дохід розробників. Подібними особливостями PS6 точно шокує всіх покупців, адже навряд чи хтось чекає чогось подібного. Нова ігрова приставка, як очікується, стане доступною для покупки вже в 2024 – 2025 роках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.