Xiaomi Mi Band 7 здивує всіх своїм дизайном і характеристиками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як нам стало відомо, на території Китаю деякі великі магазини, включаючи JD, вже почали продавати цей електронний гаджет, на який будь-яка людина може оформити попереднє замовлення та внести попередню плату у розмірі 100 юанів. Ці гроші будуть зараховані в рахунок замовлення, дозволивши отримати фітнес-трекер серед перших.

Навіть незважаючи на те, що новинку ще навіть не представили, вже зараз будь-хто може оформити на неї попереднє замовлення в Китаї. Подібна практика цілком нормальна для китайського регіону, тому що попит на всі покоління спортивних браслетів від цього виробника виявляється рекордно високим. 

Саме тому, щоб гарантовано отримати новинку в перші дні продажів, потрібно заздалегідь оформити на неї замовлення, щоб тим самим забронювати своє місце в електронній черзі на покупку Xiaomi Mi Band 7. В іншому випадку, якщо цього не зробити, отримати новинку в свої руки числа перших не вийде, тому що доведеться чекати кілька тижнів або місяців, або переплачувати гроші перекупникам та спекулянтам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абсолютно кожна людина, яка придбає собі Xiaomi Mi Band 7, гарантовано залишиться задоволеною цим спортивним браслетом, адже вона отримає не тільки повнорозмірний 1,9-дюймовий OLED-екран сенсорного типу, але ще й барометричний альтиметр для зміни набраної висоти, модуль Bluetooth 5.1 LE для підключення до смартфонів, а разом з тим, крім цього, низка інших важливих особливостей та переваг, всі з яких дуже позитивно позначаться на його привабливості для користувачів. 

Будь-хто, хто купить собі цей наручний гаджет, гарантовано залишиться їм більш ніж задоволений, тому що йому просто немає рівних за сукупністю якостей. Залишилося лише дочекатися анонсу та старту продажів, тим більше, що очікується також вихід просунутої моделі браслета з вбудованим у неї модулем GPS для визначення місця розташування в просторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.