Sony PlayStation 6 вразить користувачів своєю потужністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нехай цю консоль поки що ще й не представили громадськості, але вже незабаром це станеться, завдяки чому максимально широке коло людей зможе її собі придбати, після чого почати використовувати, отримуючи максимально багато задоволення та позитивних емоцій від ігрового процесу. Новинка в особі Sony PlayStation 6 зараз вже існує у вигляді раннього прототипу, а все її технічне оснащення щодо обчислювальної потужності було створено компанією AMD. Нова консоль, коли вона вийде на ринок, запропонує користувачам загальну сумарну продуктивність на рівні 35 – 40 терафлопс, завдяки чому PS6 виявиться приблизно вчетверо потужнішим за доступну зараз у продажу PS6. Це, безумовно, стане дуже великою і вкрай приємною несподіванкою для багатьох людей.

Для порівняння, доступна зараз у продажу ігрова приставка PlayStation 5 забезпечує потужність на рівні 10,28 терафлопс, що, у свою чергу, вкрай позитивно відбивається на привабливості цієї пропозиції в цілому. Абсолютно кожен, хто про це взагалі тільки забажає, гарантовано залишиться задоволений цією консоллю, якій просто елементарно навіть близько немає рівних за сукупністю якостей. Нова PS6 буде поставлятися з твердотілим накопичувачем SSD на 2 ТБ, а ще, крім цього, вона отримає спеціальний окремий апаратний модуль для роботи системи трасування променів, тобто включення такої можливості в іграх не позначиться негативно на загальну продуктивність всієї консолі.

Поки що складно сказати, коли ця ігрова приставка вийде на ринок, але вона напевно точно приємно порадує всіх і кожного, буквально збожеволівши мільйони людей. Абсолютно кожен, хто взагалі тільки про це забажає, залишиться задоволений цією ігровою приставкою, тому що їй просто елементарно навіть близько немає рівних за сукупністю якостей. Залишилося тільки дочекатися того самого моменту, коли Sony PlayStation 6 офіційно представлять, а потім запустять у продаж. Статися все це має, швидше за все, у 2024 – 2025 роках, тобто вже за кілька років. Скільки при цьому коштуватиме новинка поки що невідомо, але все вказує на цінник у районі $800 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.