Panasonic LZ2000 – нова лінійка телевізорів для геймерів і не тільки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В рамках виставки CES 2022 компанія Panasonic представила лінійку OLED – телевізорів із набором геймерських функцій. Головною відмінністю стали штучний інтелект, який покращує якість зображення, заводське калібрування кольору і широкий список налаштувань для консолей останнього покоління і ПК.

LZ2000 представлений у трьох варіантах дисплея – 55, 65, 77 дюймів. Функціонально телевізори один від одного не відрізнятимуться. Завдяки вбудованому датчику та алгоритму Auto AI зображення буде виглядати максимально реалістично. Поціновувачів якісного звуку порадує підтримка технології Dolby Atmos у зв’язку з панорамним звучанням.

Геймерам знадобиться відображення FPS та HDR даних. Крім того, Panasonic надали можливість калібрування чорного кольору за допомогою Dark Visibility Enhancer. Налаштування Auto Game Mode дозволить знизити інпутацію до мінімуму. Всі моделі мають порти HDMI 2.1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стандарти HLG Photo та HDR10+ Adaptive дозволять детально насолодитися якісними фотографіями, а режим Filmmaker Mode задовольнить смак найзатятішого кіномана. Вишенкою на торті стане підтримка Dolby Vision і Dolby Vision QI, без яких не обходиться будь-який флагман, що поважає себе. Залишилось дочекатися ціни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.