Sony PlayStation 5 володіє прихованою корисної особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новітня консоль в особі PS5 може похвалитися продуктивністю на рівні 10,28 терафлопс, якої їй досить для того, щоб запускати ігри високої чіткості 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду. Ще не так давно всі могли тільки мріяти про щось подібне, але тільки не тепер, не зараз, тому що з недавніх пір справи йдуть зовсім іншим чином, у чому легко і просто може переконатися будь-яка людина, яка цього так і зовсім тільки забажає. Дану приставку реалізують за $ 500 доларів, тобто бажаючим зробити її покупку потрібно викласти за неї дуже навіть скромну суму грошей, і це робить дану пропозицію неймовірно вигідною і вкрай привабливою.

Приставка має по-справжньому велику обчислювальну потужність, і такої їй безумовно вистачить для того, щоб залишатися актуальною в найближчі 2 – 3 роки, але це далеко не все, чим може приємно здивувати новинка. На додаток до дуже великої продуктивності, дана консоль володіє прихованою корисною особливістю, про яку мало хто знає. Справа в тому, що практично абсолютно всі відеоігри від PlayStation 4 можуть запускатися і повноцінно працювати на PS5, причому працює навіть мультиплеєрі. Так як їх запуск відбувається в режимі зворотної сумісності, користувачі можуть навіть не турбуватися на цей самий рахунок, тобто доплачувати за що-небудь грошові кошти гарантовано абсолютно точно не доведеться.

Кожна людина, яка про це так і зовсім взагалі тільки забажає, гарантовано залишиться задоволений цією консоллю, так як під силу їй запропонувати дуже велику обчислювальну потужність, і саме завдяки такій їй під силу запускати до 99,8% від загального числа ігри, випущених для PS4. На практиці все це означає, що кожна людина, яка купить собі цю ігрову приставку, може розраховувати на можливість грати як в усі вже давно існуючі відеоігри, в тому числі в ексклюзиви від Sony, так і насолоджуватися майбутніми проектами, які будуть випускатися для PS5 в найближчі роки. Подібним перевагою не володіла раніше жодна ігрова приставка від японської корпорації, але, на щастя, ситуація різко несподівано змінилася в кращу сторону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.