Характеристики, ціну і рендер Xiaomi Mi Pad 5 злили в мережу

Схоже, що в цьому році Xiaomi представить новий планшет сімейства Mi Pad, який вже довго не отримував поновлення. На просторах мережі з’явилися передбачувані характеристики, вартість і навіть деталізоване зображення очікуваної новинки бренду.

За даними джерел мережі, Xiaomi Mi Pad 5 отримає дисплей з роздільною здатністю WQHD +, частотою оновлення 144 Гц і сенсором з дискретизацією 480 Гц. На тильній стороні планшета розміститься 20-мегапіксельний датчик основної камери, а також допоміжний на 13 Мп з макрооб’єктиву.

Корпус пристрою, як стверджують інсайдери, буде виготовлений з алюмінію, а в якості способу біометричної авторизації апарату приписують сканер відбитків пальців на бічній грані. Згідно зі звітом інформаторів, Xiaomi Mi Pad 5 буде побудований на базі процесора Snapdragon 870 і отримає до 16 ГБ оперативної пам’яті в топової конфігурації, ціна якої складе $ 851. Базову модель (8/128 ГБ) заочно оцінили в $ 619.

Офіційно представники Xiaomi не підтверджували вихід Mi Pad 5, але керівництво компанії раніше натякало на плани по відродженню лінійки планшетів, останній представник якої був випущений в 2018 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я