Віце-президент Xiaomi розповів, на які товари слід очікувати в 2021 році – це не смартфони та смарт-годинники

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лу Вейбінг – віце-президент Xiaomi та керівник компанії Redmi. Сьогодні він опублікував на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Weibo пост, в якому детально розповів про майбутні плани китайського технологічного гіганта. В 2021 році компанія Xiaomi зробить акцент на виробництво товарів для «розумного дому». Звичайно, що продукти інших категорій також будуть з’являтися в продажі, однак пріоритет – домашня автоматизація.

Переважно гаджети системи «розумний дім» будуть орієнтовані на продаж на внутрішньому ринку. Найбільш успішні продукти отримають глобальні версії та з’являться в інших країнах.  Впродовж 2021 року Xiaomi планує значно розширити власний IoT-портфель, оскільки пристрої для домашньої автоматизації стають все більш популярними.

Нажаль, Топ-менеджер компанії вирішив не конкретизувати, над якими саме товарами наразі працює Xiaomi. Також досі незрозуміло, яким чином вплине зміна пріоритетів на активність китайського гіганта на мобільному ринку. Не виключено, що кількість смартфонів Xiaomi значно зменшиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.