Xiaomi Mi Band 4 з NFC рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний представник компанії Xiaomi, магазин техніки “АЛЛО” оголосив про першу знижку на фітнес-браслет Mi Smart Band 4 з NFC. Нагадаємо, компанія разом з офіційним магазином MI Store у вересні розповіли про те, що завезуть “розумний” годинник 2019 року з можливістю безконтактного розрахунку в Україну, на жаль, цьогорічний браслет Mi Smart Band 5 не отримав цієї функції.

На старту продажу Xiaomi Mi Smart Band 4 NFC коштував 1 299 гривень, зараз з нагоди акції “Чорна п’ятниця” його вартість опустилась до позначки 999 гривень. Варто наголосити, що до годинника можна прив’язати лише карти Mastercard, для карт Visa ця функція в Україні недоступна.

Нагадаємо, Mi Band 4 отримав 0,95 дюйовий кольоровий AMOLED-дисплей, захищений склом 2,5D, який відображає всю необхідну користувачу інформацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Браслет отримав сучасний рівень водозахисту (5АТМ), достатній для плавання, а вбудоване ПЗ дозволяє контролювати такого роду тренування. Ще однією ключовою особливістю Mi Band 4 стала підтримка голосового управління, за допомогою якого можна, зокрема, взаємодіяти з системою розумного будинку або швидко отримати дані з пульсометра (підтримує зчитування в режимі 24/7. До смартфону на Android 4.4 KitKat або більш нової або iOS 9 або більш нової здійснюється по Bluetooth 5.0 LE. Заявлений час автономної роботи – 15 днів. Mi Band 4 буде доступний в трьох кольорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.