Xiaomi почала продавати Mi Band 4 з NFC в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Україна стала третьою країною в світі, де з’явилася спеціальна версія браслета Xiaomi Mi Band 4 NFC. Про це оголосили компанії Xiaomi і Mastercard в партнерстві з маркетплейсом «Алло». Щоб скористатись безконтакним платежем через фітнес-трекер потрібно прив’язати банківську карту системи платежів Mastercard.

Для налаштування потрібно встановити на смартфон додаток Mi Fit і додати банківську карту – можна прив’язати до шести штук. Потім на браслеті досить перейти в меню «Карти», вибрати потрібну і піднести до терміналу оплати.

Безпека платежів забезпечується технологією токенізаціі Mastercard: номер банківської карти замінюється 16-значним токеном, а справжні реквізити захищені від несанкціонованого доступу. На випадок втрати браслета передбачені заходи, які не дозволять стороннім особам скористатися девайсом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mi Smart Band 4 NFC відрізняється від звичайного Mi Smart Band 4, власне, тільки наявністю NFC. Браслет отримав кольоровий OLED-екран, водонепроникний корпус і ЗСЖ-функції на кшталт розпізнавання стилів плавання.

Mi Smart Band 4 NFC можна буде замовити з 23 вересня по ціні 1299 гривень на сайті і в офлайн-магазинах «Алло», а також в авторизованих магазинах Mi Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.