iPad 6 mini – яким буде останній планшет лінійки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2012 році Apple випустила перше покоління iPad mini, компанія оновлювала лінійку до 2015 року, а потім зробила перерву. У березні минулого року Apple нарешті випустила черговий планшет – iPad mini 5 або iPad mini (2019). Наразі різні закордонні джерела почали говорити про так званий проект iPad mini 6.

Згідно з чутками, прототип iPad mini 6 вже знаходиться в розробці, при цьому Apple тестує відразу кілька версій пристрою. В даний час Apple планує обладнати його 8,5-дюймовим дисплеєм Liquid Retina, новітньою однокристальною системою Apple A14, 4 ГБ оперативної пам’яті, перейти на інтерфейс USB-C і додати підтримку електронного пера Apple Pencil другого покоління.

В даний момент в лінійці планшетів Apple представлені 7,9-дюймовий iPad mini, 10,2-дюймовий iPad, 10,9-дюймовий iPad Air і 11/12,9-дюймові iPad Pro. Оскільки iPad і iPad Air були зовсім нещодавно оновлені, iPad mini 6 може з’явитися разом з iPad Pro в наступному році. Останній, як очікується, буде оснащений однокристальною системою Apple A14X і екраном Mini-LED.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple зробила крок вперед в питанні розробки гнучкого смартфона, який буде презентовано тільки в 2022 року. Також повідомляється, що коли Apple випустить складаний iPhone, компанія зупинить виробництво планшетів лінійки iPad Mini, тому iPad mini 6 може стати останнім представником популярної серії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.