Huawei випустила спортивний браслет Honor Band 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новенький електронний браслет оснащений 1,47-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 398 на 194 пікселів, корпусом із захистом від води і пилу за стандартом IP68 з можливістю занурення на глибину до 50 метрів (5 АТМ), а разом з тим модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів. 

Використовувати трекер Honor Band 6 від Huawei можна в парі з будь-якими моделями смартфонів і планшетів, що працюють на базі операційних систем Android і iOS. Новинка оснащена безліччю різних датчиків і сенсорів, призначених для відстеження фізичної активності, а разом з тим, крім цього, пульсомірів і іншими модулями, що дозволяють максимально точно відстежувати ступінь фізичної активності і визначати, наскільки якісним був нічний сон.

Користувачеві нового трекера є понад 100 варіантів оформлення циферблату на вибір, причому їх можна міняти всього за кілька натискань, що в ряді випадків може виявитися вкрай зручно. На одному з торців даного браслета знаходиться спеціальна функціональна клавіша, а на іншому можна побачити вигравіруваний логотип бренду Honor. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціальні унікальні алгоритми визначення фізичної активності та якості сну називаються TruSeen і TruSleep відповідно, причому з кожним новим поколінням фітнес-трекерів компанії Huawei вдається робити їх все більш просунутими, що позитивно відбивається на точності всіх вимірювань, в яких беруть безпосередньої участь такого роду спортивні браслети, оснащені вкрай просунутим технічним оснащенням.

За заявами компанії-виробника, на одному заряді батареї електронний браслет Honor Band 6 може пропрацювати два тижні, тобто цілих 14 днів. Проте, якщо використовувати його в інтенсивному активному режимі, користуючись усіма можливостями в повному обсязі, заряду батареї вистачить на 10 днів. 

Купити цей трекер в Китаї можна в звичайній версії за 249 юанів (біля 1000 гривень) і в просунутій з чіпом NFC, яка обходиться в 289 юанів (біля 1500 гривень). Офіційні продажі почнуться вже з 6 листопада 2020 року, але поки що тільки на китайській території. Покупцям пропонують чорне, сіре та рожеве забарвлення, у всіх з яких цей наручний гаджет виглядає дуже привабливо. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.