Huawei представила дизайнерські розумні окуляри нового покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за флагманськими смартфонами компанія Huawei представила оновлену версію фірмових смарт-окулярів. Гаджет під назвою GENTLE MONSTER Eyewear II випускається як з лінзами для корекції зору, так і у вигляді сонцезахисного аксесуара, при цьому маючи функцією плеєра і Bluetooth-гарнітури зі спеціальними динаміками, що забезпечують конфіденційність при телефонних розмовах.

Завдяки щільному розташуванню електронних елементів, зовні компактний аксесуар практично не відрізняється від звичайних окулярів. Тонкі дужки пристрою виготовлені з титану і пластика, а радіус їх вигину порівняно з попередньою версією був збільшений з 12 ° С до 20 ° для кращого прилягання. Завдяки спеціальній конструкції динаміків їх звук не «просочується» назовні, забезпечуючи конфіденційність користувача. Крім того, фірмова технологія автоматично регулює гучність звуку в залежності від навколишнього оточення.

Аксесуар підтримує нову систему інтуїтивного управління жестами. Так, для сполучення зі смартфоном необхідно злегка торкнутися лівої дужки, а голосовий помічник активується подвійним торканням по ній же. Крім того, окуляри підтримують свайпи для перемикання треку або зміни рівня гучності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За допомогою інтелектуальних алгоритмів вбудовані в окуляри датчики визначають, коли користувач знімає і надягає аксесуар, ставлячи на паузу відтворення музики і знову відновлюючи його. Якщо гаджет якийсь час не використовується, то на екрані смартфона з’явиться вікно, що дозволяє перевірити рівень заряду акумулятора смарт-окулярів.

Заявлений час автономної роботи пристрою складає до 5 годин. Підтримка бездротової і безконтактної технології швидкої зарядки дозволяє оперативно поповнювати ємність АКБ в будь-який момент.

HUAWEI GENTLE MONSTER Eyewear II надійдуть в продаж вже в цьому місяці за ціною від € 299.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.