IT-експерт назвав способи захисту ґаджетів від хакерских атак

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захистити від шкідливих додатків власні смартфони і персональні комп’ютери можна за допомогою різних способів. На думку IT-експерта, не варто підключатися до вільного інтернету.

Фахівець стверджує, що безпека гаджетів практично в повній мірі залежить від самих користувачів. Наприклад, абонентам не потрібно відкривати ті файли, які їм здаються підозрілими, не залишати приватні дані у відкритому доступі, а також намагатися уникати підключення до відкритої мережі Wi-Fi. Кібершахраї можуть задіяти опубліковані відомості в електронній пошті, наприклад, включаючи і в соціальних мережі теж, а після чого дізнатися приватну інформацію.

За словами експерта в сфері IT-технологій, деякий виняток можуть становити контактні робочі дані, але навіть і там необхідно дуже уважно стежити за певними вкладеннями в листи, не відкриваючи їх, особливо, якщо їх відправили незнайомі користувачі. Сюди входять розсилки про великі виграші матеріальних засобів або суттєві заборгованості. Досить небезпечний і безкоштовний інтернет, який поширюють в громадських місцях, тому як особисту інформацію можуть перехопити хакери, при потребі підключення варто відмовитися від введення своїх паролів і відправки розсилок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.