Xiaomi Mi Band 5 вийде поза Китаєм без довгоочікуваних функцій

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Xiaomi випустить глобальну версію нового фітнес-браслета Mi Band 5 з урізаною функціональністю. У Мережі з’явилася фотографія коробки глобальної моделі Mi Band 5, згідно з описом на якій, ґаджет не отримає модуль NFC і підтримку голосового помічника Alexa.

Реклама

Xiaomi Mi Band 5 вийде поза Китаєм без довгоочікуваних функцій

Як вважають інсайдери, свіжий витік може вказувати на плани Xiaomi з випуску двох моделей Mi Band 5 поза Китаєм. Компанія може запустити звичайну версію Mi Band 5 без перерахованих функцій і повноцінну модель Mi Band 5 Pro за збільшеною ціною.

Крім підтримки Alexa і модуля NFC, Pro-версія Mi Band 5 повинна отримати пульсоксиметр для моніторингу рівня кисню в крові. Про це раніше повідомив ряд джерел, посилаючись на витоки з компанії Xiaomi.

Xiaomi Mi Band 5 вийде поза Китаєм без довгоочікуваних функцій

Глобальна версія Xiaomi Mi Band 5 буде названа Mi Smart Band 5. Наскільки дорожчою виявиться Pro-версія моделі в порівнянні зі звичайною на поточний момент невідомо.

Xiaomi Mi Band 5 вийде поза Китаєм без довгоочікуваних функцій

Нагадаємо, що Mi Band 5 вже продається на AliExpress з мінімальною націнкою в порівнянні з оригінальною китайською ціною ґаджета.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: