Нещодавно анонсований Mi Smart Band 5 продають за низькою ціною

Нещодавно анонсований Mi Smart Band 5 продають за низькою ціною
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пройшло лише 11 днів від офіційного анонсу фітнес-годинника Mi Smart Band 5, як на найбільшому китайському майданчику торгівлі AliExpress почали продавати пристрій. Фітнес-трекер зараз можна придбати в кількох великих ритейлерів техніки Xiaomi за адекватною ціною з мінімальною націнкою.

Нещодавно анонсований Mi Smart Band 5 продають за низькою ціною

Новий Xiaomi Mi Smart Band 5 можна придбати за 835 гривень. В продаж надійшла китайська версія пристрою, за замовчуванням доступна на китайській та англійській мовах. Але як і з попередніми моделями Mi Band, для китайської версії Mi Band 5 буде доступне оновлення, що додає підтримку інших мов, включаючи українську. В українських “сірих” ритейлерів теж з’явилась новинка, однак продають її аж 1013 гривень. Коли ґаджет надійде у продажу в офіцййних ритейлерів Xiaomi невідомо, однак, як вони вказують на своїх сайтах, відбудеться це зовсім скоро, адже зараз триває передзамовлення на фітнес-трекер.

Xiaomi Mi Smart Band 5 оснащений збільшеним 1,1-дюймовим OLED-екраном зі зменшеними рамками. Разом з оновленим екраном Mi Band 5 отримав більше сотні візуальних тем оформлення циферблату з даними, які динамічно змінюються. Ґаджет отримав новий датчик пульсу з більш точними вимірами і підтримку 11 видів активностей, включаючи йогу і їзду на велотренажері.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.