Galaxy Watch 3: нові теми оформлення, шпалери і прем’єра, раніше, ніж очікувалося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’являються все нові і нові подробиці про розумні годинники Samsung Galaxy Watch 3. На цей раз відзначився Макс Вайнбах (Max Weinbach), який працює на відомий ресурс XDA-Developers. Ентузіасту вже вдалося ознайомиться з прошивкою Galaxy Watch 3, завдяки чому у нас є нові подробиці про програмну складову годин, а також підтвердження деяких апаратних параметрів.

Galaxy Watch 3: варіанти циферблатів
Galaxy Watch 3: варіанти циферблатів

Отже, що ж нового в прошивці Galaxy Watch 3? Як пише Макс, з’явилися нові теми оформлення (користувач може додавати інформери з відображенням дня, дати, кроків, погоди та інших даних) по краях екрану. Ймовірно, таким чином можна буде змінювати будь-який «віртуальний циферблат». Також в Galaxy Watch 3 з’явився новий додаток погоди і новий віджет музики, є додаток Spotify, а фірмовий клієнт електронних листів замінений на Outlook.

Galaxy Watch 3: елементи інтерфейсу
Galaxy Watch 3: елементи інтерфейсу
Galaxy Watch 3: шпалери
Galaxy Watch 3: шпалери

При 8 ГБ вбудованої флеш-пам’яті користувачам буде доступно 5,3 ГБ. Galaxy Watch 3 не підтримуватимуть MST – для мобільних платежів буде використовуватися тільки NFC. У Galaxy Watch 3 будуть версії як без підтримки LTE, так і з підтримкою, але в обох варіантах буде вбудований гучномовець.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Макс вважає, що Galaxy Watch 3 можуть представити вже 8 липня. Останнім часом багато разів зросла кількість витоків, пов’язаних з цим годинником, так що анонс, цілком ймовірно, дійсно відбудеться на наступному тижні, а не 5 серпня, як передбачалося раніше. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.