Характеристики бюджетного Apple iPad 8 злили в мережу до анонсу

Незабаром після анонсу смартфона iPhone SE (2020) в мережі почали з’являтися перші чутки про прийдешній реліз доступного планшета Apple. Завдяки черговій інсайдерській публікації були розкриті передбачувані характеристики новинки під назвою iPad 8, презентація якої може відбутися вже найближчим часом.

Згідно витоку, «серцем» новинки стане мобільна платформа Apple A12 Bionic, на базі якої побудовані iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max. За результатами бенчмарків, продуктивність цього чіпа в ряді сценаріїв не поступається багатьом рішенням для ноутбуків, що працюють під управлінням Windows 10.

Мережеві інформатори також стверджують, що в мінімальній конфігурації гаджет оснастять накопичувачем об’ємом 64 ГБ. Що стосується дисплея, раніше авторитетний галузевий аналітик Мін-Чі Куо заявив про використання виробником 10,8-дюймової матриці.

Дизайн пристрою, за чутками, залишиться тим самим: Apple збереже апаратну клавішу «Додому» з інтегрованим сканерів відбитків пальців на фронтальній панелі. Передбачувана вартість новинки складе $ 329 за базову версію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.