Як вибрати хороший Asus Chromebook для навчання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У випадку, якщо вам потрібен ноутбук для навчання в школі чи університеті, одним з найкращих рішень може стати Chromebook, тобто ноутбук на операційній системі Chrome OS. Ця операційна система в першу чергу призначена для легких офісних задач з тісною інтеграцією сервісів Google, такими як Google Docs, Google Drive і так далі. Саме тому вона ідеально підходить для недорогих ноутбуків, головною задачею яких э виконання легких офісних задач. Також варто зауважити, що Chrome OS підтримує програми для Android, які можна скачати зі всім звичного Google Play.

На даний момент одним з лідерів у виробництві Chromebook’ів є всім відомий бренд Asus, тому варто розглянути чотири моделі цієї компанії для будь-якого бюджету та цілей. 

 

Asus Chromebook Flip C436 – найкращий флагманський Chromebook

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ваш бюджет дозволяє взяти найкращий Chromebook зі всіх, то це рішення саме для вас. Asus Chromebook Flip C436 виконаний в звичному мінімалістичному дизайні, корпус виконаний з магнію та загалом ноутбук відчувається преміальним. Дисплей може повертатися на 360 градусів, тому його можна використовувати, як планшет, але поставити вертикально у вигляді намету і переглядати контент, як на підставці. 

Ноутбук отримав більш ніж доступні характеристики для Chrome OS. Молодша версія оснащена просором Intel Core i3, або  i5, в парі з якими може бути від 8 ГБ до 16 ГБ оперативної пам’яті. Також варто зауважити, що для зберігання даних в ноутбуці може бути встановлений PCIe M.2 SSD об’ємом від 128 ГБ до 512 ГБ. Ноутбук отримав дисплей діагоналлю 14 дюймів з роздільною здатністю Full HD та 100$ покриттям sRGB, а також аудіосистему, створену з Harman/Kardon.

Варто також зауважити, що ноутбук дуже легкий – лише 1,1 кілограма. Офіційна ціна – 799 доларів за мінімальну версію. 

Asus Chromebook Flip C434 – топовий Chromebook за доступною ціною 

Asus Chromebook Flip C436 – це найкращий Chromebook, але в нього досить висока ціна. Якщо ж вам потрібне щось доступніше, Chromebook Flip C434 – непоганий варіант. Він приблизно на 250 доларів дешевший за Chromebook C436 і отримав процесор Intel Core M3, в парі з яким 4 ГБ оперативної пам’яті. Внутрішньої пам’яті в ноутбуці 64 ГБ. 

Головною фішкою ноутбука можна назвати дисплей, який тут такий самий, як в Chromebook Flip C436, його діагональ – 14 дюймів, а роздільна здатність – 1080p. Він також виконаний з магнію і відкривається на 360 градусів. 

 

Asus Chromebook C202 – найкращий бюджетний Chromebook для студента

Asus Chromebook C202 розрахований на максимально неакуратне використання. Ноутбук максимально надійний, його клавіатура захищена від води, а корпус відкривається на 180 градусів. Покупець отримує бюджетний процесор Intel Celeron, 4 ГБ оперативної пам’яті та 16 ГБ внутрішньої пам’яті в мінімальній версії. Chromebook C202 чудово підходить для офісних та шкільних задач, тому буде ідеальним для школярів та студентів. Безумовно, характеристики дуже простенькі, але ціна теж відповідна. Asus Chromebook C202 коштує 230 доларів за мінімальну версію. 

Asus Chromebook C223 – найкраще компактне доступне рішення

Якщо ваш бюджет дуже малий, і вам не дуже важливі рамки та решта дизайнерських фішок, і ви хочете просто купити ноутбук, який буде виконувати не дуже важкі завдання, які ви перед ним поставите, то саме Asus Chromebook C223 буде ідеальним варіантом. Особливо хорошим цей ноутбук буде у тому випадку, коли вам потрібний компактний ноутбук, оскільки діагональ Asus Chromebook C223 – лише 11.6 дюйма. Цей ноутбук отримав процесор Intel Celeron, 4 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ внутрішньої пам’яті, а його ціна – 275 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.