Xiaomi створила великий телевізор за ціною дешевого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi створила великий телевізор, який можна купити за ціною дешевого смартфона. Йдеться про модель Mi TV E43K з екраном на 43 дюйми і тонкими рамками. Придбати новинку пропонується за 1 099 юанів, що еквівалентно 5 000 гривень.

Mi TV E43K входить в лінійку раніше анонсованих моделей: E43X, E43C і E43A. Головна відмінність з’явився в продажу телевізора – відсутність модуля Bluetooth. Це означає, що управляти новинкою можна виключно через пульт з інфрачервоними датчиками. Новий продукт Xiaomi отримав 1 Гбайт оперативної пам’яті і 8 Гбайт постійної. Його можна підключити до мереж Wi-Fi або використовувати в якості екрану для проектора. Любителі комп’ютерних ігор можуть задіяти дисплей в якості монітора. Також до нього можна підключити іншу апаратуру. В Mi TV E43K є система PatchWall, в новинці підтримується декодування DTS.

Профільні експерти відзначають, що цей телевізор Xiaomi дійсно коштує як доступний смартфон. Наприклад, за ці гроші можна купити Huawei P40 Lite, а також Realme C3 і деякі інші мобільні пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.