Без вирізів, без отворів і без виїжджаючих модулів. Samsung готує ідеальний повноекранний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще до виходу флагманських смартфонів Galaxy S10 і появи моделей Galaxy і оновленої лінійки Galaxy A компанія Samsung говорила, що всі ці вирізи в екранах і виїжджаючі модулі фронтальних камер — це не її майбутнє. Майбутнє Samsung бачила в повноекранних смартфонах без усіх перерахованих вище елементів.

Щоб це реалізувати, необхідно розмістити під дисплеєм не тільки датчики, але і ту ж фронтальну камеру. І ось, через кілька місяців, Samsung знову заговорила про таке рішення.

Один з віце-президентів компанії розповів, що Samsung зараз знаходиться на шляху до створення технології, яка дозволить створити «ідеальний повноекранний смартфон». У такого апарату не буде ніяких вирізів, отворів і іншого, але фронтальна камера при цьому буде саме під екраном, а не на виїжджаючому модулі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При активації фронтальної камери відповідна область екрану над нею буде ставати прозорою, повертаючись в норму після виключення камери. Поки невідомо, коли Samsung зможе запропонувати подібні технології, але можна очікувати, що вони з’являться в наступних флагманах виробника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.