Оптичні дисплейні сканери відбитків з’являться в смартфонах серії Galaxy A від Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Статистика продажів 2018 року змусила Samsung всерйоз задуматися над зміною власної стратегії розвитку на ринку смартфонів. Це вкрай необхідно компанії зараз, коли її позиції ослабли на тлі нарощує свою присутність Huawei. Глава мобільного підрозділу Samsung не приховує, що продажі пристроїв переживають кризу, і для себе він бачить вихід із ситуації у випуску складного мобільника і флагманів серії Galaxy S10.

У 2019 році південнокорейський гігант зробить ставку і на лінійку Galaxy A, щоб збільшити власну частку на ринку. Для цього йому необхідно пропонувати цікаві і сильні пропозиції, вибирати які стануть покупці, що орієнтуються на марку виробника і характеристики пристроїв. Якщо раніше ідеологія A-серії була в тому, щоб запропонувати той же дизайн і матеріали корпусу, що і у флагманах, але поступитися при цьому окремими параметрами, то тепер до цього «рецепту» додався ще один «інгредієнт» — запропонувати якусь фічу флагманського рівня. У випадку з Galaxy A7 і Galaxy A9 нинішнього року випуску акцент був зроблений на основну камеру, отримала кілька датчиків зображення, а в наступному році компанія планує випустити в рамках лінійки Galaxy A декілька моделей з екранным датчиком. Що це будуть за смартфони, невідомо.

Це не перший раз, коли ми чуємо цей прогноз, який до того ж спростовували деякі джерела. Але видання Sammobile у своєму новому матеріалі стверджує, що компанія все ж зробить ставку на оптичний дисплейний біометричний датчик. Нібито Samsung навіть підписала контракт з компанією Aegis Technology, яка і буде поставляти сканери для серії Galaxy A.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.