У Німеччині виявилася Tesla Model S з пробігом в 900 000 км

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автомобілі Tesla Model S з’явилися на ринку сім років тому. Це досить пристойний термін, тому на дорогах вже чимало машин, які проїхали і 200 000 км, і 300 000 км. в різних сервісах оренди авто є машини з удвічі великими пробігами.

Наприклад, рік тому ми писали про Model S з сервісу таксі Tesloop, яка проїхала понад 640 000 км. Тоді сервіс відзначив дуже низьку вартість обслуговування в порівнянні з іншими преміальними авто, а також розповів про двох заміни АКБ.

І ось в Мережі знайшлася Model S з пробігом в 900 000 км! Житель Німеччини Хансйорг Гемминген (Hansjörg Gemmingen) володіє однією з перших модифікацій Model S P85. За весь час він міняв акумуляторну батарею всього один раз, але джерела не уточнюють, на якому пробігу. Навіть якщо заміна була проведена приблизно на середині пробігу, це дає близько 450 000 км експлуатації. Сама Tesla забезпечує свої АКБ восьмирічною гарантією без обмеження пробігу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До слова, цьому ж німцеві належить ще один рекорд, пов’язаний з Tesla. Гемминген в свій час проїхав 620 000 км на першій версії Tesla Roadster.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.